CARBONITZACIÓ DEL SUCRE
Tot seguit teniu una sèrie de fotografies, que volen simular la seqüència de l'activitat experimental de la carbonització del sucre.
Penseu en les propietats de la substància inicial, sucre i en les propietats de les substàncies finals carbó i aigua (vapor) que van apareixen al llarg de l'experiència i el paper que juga l'energia (calor) en el procés de descomposició
Recordeu que la pregunta que heu de respondre al requadre dels comentaris, és la seqüent:" Com és possible que aplicant energia en forma de calor, a una determinada quantitat de sucre poguem obtenir carbó?"
El sucre esta compost per glucosa. La glucosa es aigua + carbó. Al escalfar el sucre s' evapora el aigua que hi havia i nomes queda carbó. La unica substancia que queda al calentar es el carbó.
ResponEliminaDons com el sucre te glucosa i la glucosa es aigua i carbo a l'escalfar el sucre s'evapora l'aigua i només queda el carbó.
ResponEliminaEl sucre esta compost en una part d'aigua i una part de carbó. Al escalfar el carbó, l'aigua s'evapora, per tant només queda el carbó.
ResponEliminaEl sucre està compost per aigua i carbó. Quan escalfem el sucre l'aigua que tenia s'evapora i, després d'aquest procés només queda el carbó.
ResponEliminaEl sucre esta compost de particules.Particules i una part sòn carbò.
ResponEliminaAl escalfarlo el sucre despareix i és carbonitza.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaJo el que crec es que s'ha fet el carbó per que quan hem escalfat el sucre les seves partícules han perdut l'aigua i el gust.
ResponEliminaLlavors quan el carbó ja estava fet el vam tastar i tenia un gust amarg.
Jo crec que el sucre te glucosa i la glucosa esta formada per carbó i aigua i quan l'escalfem l'aigua desvapora i queda el carbó.
ResponEliminaEl sucre te glucosa que esta formada per el carbo i aigua quan rep calor l'aigua s'evapora i queda nomes el carbó
ResponEliminaEl sucre té dos substáncies que son el carbó i aigua. Al calentar-se el sucre es va vaporitzar l'aigua i l'unica substáncia que queda és el carbó. Per aixó el sucre era carbó perque l'aigua es va evaporitzar.
ResponEliminael sucre cuan escalfes com te aigua i carbó es calenta i es fa bullir
ResponEliminael sucre cuan escalfes com te aigua i carbó es calenta i es fa bullir
ResponEliminaCom el sucre es glucosa te aigua i sucre doncs al posaro has foc per a que es calenti s'ebapora l'aigua i el sucre es posa solid i llavors es fa el carbo amb la calor del foc.
ResponEliminaDons com el sucre està compost amb H2O i glucosa, l'oxigen s'evapora i així queda el carbó.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaPorque com el sucre esta format per glucosa y H2O, l'oxigen s'evapora y es converteix en carbó.
ResponEliminaEl sucre esta conpost per particules i per aigua i carbo.Quan escalfem el sucre l'aigua que tenia s'evapora i després de que s'evapori,nomes queda el carbo.
ResponEliminaUna de les substàncies del sucre és la glucosa, que està formada per aigua i carbó. El que succeeix és que l'aigua s'evapora al escalfar-la i només queda el carbó.
ResponEliminaCom el sucre es glucosa te aiguaEl que succeeix és que l'aigua s'evapora al escalfar-la i només queda el carbó.
ResponEliminaCom les substàncies del sucre són glucosa. La glucosa esta formada per aigua i carbó. L'aigua s'evapora s'escalfa i queda només el carbó. Així es com es fa el carbó.
ResponEliminaCrec que el carbó queda perquè al començament teniem sucre i com el sucre té glucosa ( formada per carbó) i H2O al escalfar l'aigua s'ha evaporat i ha quedat l'altre substància que era el carbó.
ResponEliminael sucre esta compost per aigua i carbó si escalfem el sucre i el aigua es vapora i al final d`aquest proces es queda el carbó.
ResponEliminaPerque quan s'escalfa el sucre perd aigua s'evapora i queda el carbó.
ResponEliminaEl sucre s'escalfa molt i perd l'oxigen, llavors el sucre es crema i es quan es forma el carbó
ResponEliminaQuan el sucre s'escalfa es vapora , llavors es queda nomes el carbó.
ResponEliminaEl sucre té petites particulas d'aigua que gracies aixo quan evaporen sucre queda carbó.
ResponEliminaPodem obtenir carbó del sucre perquè al escalfar-ho l'aigua s'evapora i es queda el carbó. Ja que el sucre es un compost d'aigua i carbó.
ResponEliminaAquest procés el veiem per diferents fases, poc a poc el sucre canvia de color, de blanc a groc o marró fosc i per últim negre.
Que el sucre conte glucosa i la glucosa conte H2O i cuan el posem al foc agafa la seva energia i queda vapor d'aigua fins que es crema del tot i queda carbo.
ResponEliminaQue el sucre te aigua i carbó quant escalfem l'aigua que te la sucre s'evapora i nomes queda una substancia es a dir el carbó.
ResponEliminaQuan ens referim a sucre, normalment ens referim a hidrats de carboni. Aquests carbohidrats són uns components que estan formats per carboni, hidrogen i oxigen.
ResponEliminaSi pensem una mica, hidrogen i oxigen són els components de l'aigua. Llavors es podria dir que aquests hidrats de carboni, són senzillament carboni i molècules d'aigua units.
Què passa? Doncs que al escalfar aquests carbohidrats (sucre), l'hidrogen i l'oxigen s'evaporen i ens queda el carboni, és a dir, el carbó.
El sucre està format per hidrogen, oxígen i carbò.
ResponEliminaAl escalfar el sucre, l'hidrogen i l'oxígen es transforma en vapor d'aigua és a dir, s'escalfa i cambía d'un material sòlid a un de gas, llavors només queda una partícula que és el carbò.
El sucre al estar composat per oxígen,hidrogen i carbó quan s'escalfa perd l'oxigen,es crema i llavors és quan es forma el carbó.
ResponEliminaJosep lluis perdó el retarde però es que no trobaba el blog.
ResponEliminaEl sucre esta compost per C11H22o11 aixo vol dir que al escarfarlo separem aquestes molecules, el oxigen i el hidrogen es van per l'aire i el carbo permaneix en una sustancia negra
Quan escalfem el sucre de les partícules surt el oxigen, les partícules no tenen oxigen es transformen en diòxid de carbó i el sucre totalment en carbó.
ResponEliminaDons jo crec que el sucre esta compost per l´ aigua i el carbó i si escalfem el sucre
ResponEliminaes vaporitza i al final del procés torna carbó.
aaron larriba el sucre te glucosa i la glucosa es aigua i carbo a l'escalfar el sucre s'evapora l'aigua i nomes apareix el carbó
ResponEliminaEl sucre esta compost de hidrogen, oxigen i carbó. Al escalfar-lo l'oxigen i l'hidrogen s'evaporen en forma de vapor fent així que dins del sucre només quedi el carbó.
ResponEliminaEl sucre esta compost per tres elments: hidrogen,oxigen i carbó, quan l'escalfem l'oxigen i l'hidrogen s'evaporen, despres no mes queda el carbó.
ResponElimina